Symposium 2016 - konference, která tě nakopne! | Halas Časopis studentů Fakulty sociálních studií. 32. ročník

Symposium 2016 – konference, která tě nakopne!

Do rubriky Ostatní napsala Ketrin Jochecová (Středa, 16. listopad 2016)

Zajímají vás startupy? Toužíte po založení vlastní firmy, ale nevíte, jak na to? Máte podnikavého ducha, ale bojíte se udělat první krok? Již 25. a 26. listopadu se v brněnském Impact Hubu uskuteční šestý ročník vzdělávací konference Symposium, která vysokoškolským studentům a absolventům poskytuje praktické know-how z oblasti podnikání. Symposium se koná pod záštitou studentské organizace AISEC.

„Hlava v oblacích, nohy na zemi, ruce do práce.“ Tak zní hlavní témata jednotlivých bloků konference a přednášek ze strany expertů. Řeč bude o byznys modelech, cílových skupinách či marketingu na sociálních sítích. Těšit se můžete na více než šestnáct řečníků, přednášky, případové studie a interaktivní workshopy. První den akce bude navíc zakončen neformální networkingovou párty, kde si vyměníte poznatky z konference, kontakty a třeba narazíte právě na svého budoucího obchodního partnera.

Symposium vám nabídne nezbytné informace, které byste měli před založením vlastní společnoti znát. Řečníci jsou podnikatelé, manažeři a konzultanti, kteří pomocí praktických tipů ukáží potřebné kroky k založení nebo vylepšení firmy. Jaké to je začít podnikat během vysoké školy povypráví například Jiří Doležal či Jan Emler z firmy Doller. O personálním významu společnosti a lidech, nejdůležitějším faktoru úspěchu každé firmy, pohovoří Václav Muchna, který za 10 let brněnskou firmu Y Sofr dovedl k tržbám téměř půl miliardy korun, zisku 50 miliónů a k 190 zaměstnancům po celém světě.

Plná cena vstupenky na konferenci pro studenty a mladé podnikatele činí 555 korun. Pro rychlejší zájemce platí snížená cena 444 korun, a to do 18. listopadu či do vyprodání zásob. Vstupenky si můžete zakoupit na adrese: http://www.symposium.cz/registrace.html

blog comments powered by Disqus