ANKETA: Co byste popřáli fakultě k osmnáctým narozeninám? | Halas Časopis studentů Fakulty sociálních studií. 32. ročník

ANKETA: Co byste popřáli fakultě k osmnáctým narozeninám?

Do rubriky Fakultní ruchy napsala Tereza Hálová (Pátek, 26. srpen 2016)

Fakulta sociálních studií letos slaví 18. výročí svého založení. Významné jubileum druhé nejmladší fakulty Masarykovy univerzity si kantoři společně se studenty připomněli při příležitosti Dnů fakulty. Bohatý dvoudenní program nabízel představení nejlepších bakalářských prací čerstvých absolventů, výstavu fotografií ze života akademické obce či slavnostní celofakultní shromáždění s vyhlášením vítězů soutěže o nejlepší disertační práce a předáním stipendií I. A. Bláhy a Cen děkana. Jelikož i v těchto dnech bylo na chodbách rušno, ptali jsme se studentů, co by fakultě k narozeninám vzkázali.

Libor Macháček, bakalářský stupeň mediální studia a žurnalistika – politologie

Fakultě bych popřál, aby pokračovala ve svém již už zakotveném působení, aby pokračovala ve zdárném výzkumu a aby se jí stále dařilo vychovávat perspektivní členy naší společnosti.

Katarína Csicsaiová, magisterský stupeň evropská studia – hospodářská politika a mezinárodní vztahy

Do ďalších ročníkov veľa nových a odhodlaných študentov, učiteľom veľa trpezlivosti a entuziazmu do ďalšieho vyučovania. Nech je Fakulta sociálnych štúdií ako doteraz diskusnom fórom a prináša veľa zaujímavých hostí.

Martin Černý, doktorský stupeň environmentál­ní studia

Fakultě sociálních studií přeji, aby naplňovala všechny své předsevzaté cíle, aby se jí dařilo shánět prostředky na provoz a aby netrpěla zbytečnými konflikty, ať už ve vedení, mezi studenty či v rámci jednotlivých oborů. Věřím, že se jí bude i nadále dařit hrát významnou úlohu nejen na poli vědeckém, ale také na poli společenském.

Marie Jahodová, magisterský stupeň psychologie – právo

Přála bych jí, aby byla stále tak hezká jako doposud, aby tu zůstaly zachovány ty skvělé gauče, aby byla i nadále plná všech odborníků a vyhrávala nejrůznější soutěže v Hospodářských novinách a jiné a především – aby zůstala onou milou komunitní fakultou, jakou je dnes.

Václav Šašinka, bakalářský stupeň psychologie

Naší domovské fakultě přeji, aby i nadále vzkvétala a každý student, který přichází do prvního ročníku plný očekávání a ideálů, zde našel, co hledal a co nejlépe se vzdělával.

blog comments powered by Disqus