INZERCE: Vysokoškolský turnaj v beachvolejbale startuje už 6. června v Brně | Halas Časopis studentů Fakulty sociálních studií. 32. ročník

INZERCE: Vysokoškolský turnaj v beachvolejbale startuje už 6. června v Brně

Do rubriky Ostatní napsal (Čtvrtek, 16. květen 2013)

Hrajete pravidelně plážový volejbal, nebo si ho chcete teprve zkusit? Máte báječnou příležitost si zpestřit letošní zkouškové období. Patria Direct Beach Open, amatérský turnaj pro studenty vysokých škol startuje 6. června v Brně. Na každý zapojený tým čeká startovní balíček v hodnotě dva a půl tisíce korun a spousta zábavy.

Turnaj Patria Direct Beach Open je určen pro všechny amatéry bez ohledu na to, jaké mají s tímto sportem zkušenosti. Že jste si „plácli“ jen párkrát v životě? Vůbec nevadí, naopak: přesně vás totiž hledáme. V každém kvalifikačním kole můžete využít trenéra, který s vámi povede beachvolejbalovou „rozcvičku“, procvičí základní údery a vysvětlí vám pravidla. Takže žádný strach, do počtu rozhodně nikdo nebude.

A jak se na turnaj dostat? Stačí sestavit minimálně tříčlenný smíšený tým – v sestavě tedy musí být alespoň jedna žena – a přihlásit jej na webových stránkách turnaje www.patriaopen.cz. Se zaplacenou registrací ve výši tři sta korun (držitelé ISIC karty mají slevu dvacet procent) navíc získá tým nadupaný startovní balíček v celkové hodnotě dva a půl tisíce korun. Pro každého hráče je připraven dres s logem Patria Direct Beach Open, sportovní láhev se slevou 20 procent na nákup v obchodech Intersport a pitný režim od ISOline 3d TOP, který představuje revoluční dávkování energie.

V banku celého turnaje je sice neuvěřitelných půl milionu korun, ale šanci vyhrát mají všichni. V první řadě totiž mají profesionální hráči vstup do turnaje zapovězený a navíc spoustu cen rozdělíme už v průběhu kvalifikačních kol. Vyhrát tak můžete kosmetiku značky Adidas, míče Gala, banánové dárky od Chiquity či elektroniku pro osobní péči značky Philips. Na své si přijdou i roztleskávačky: kromě toho, že je pro ně vypsána soutěž o 10 tisíc korun, mohou svému týmu zajistit postup přímo do finále. A také pro ně je ve finále připraven dárek od značky Philips. Takže nač čekat? Je nejvyšší čas se přihlásit, protože se jednotlivé kvalifikační turnaje plní!

Pojďte si užít prima den a večer na písku!

blog comments powered by Disqus